Primim zeci de întrebări săptămânal despre data începerii următoarei sesiuni de admitere la Școlile Postliceale de Poliție, Școlile de Subofițeri Jandarmi, Academia de Poliție sau prin Sursă Externă, iar în acest articol vom lămuri toate aspectele și zvonurile apărute.

ADMITEREA LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE / SUBOFIȚERI JANDARMI ÎN ANUL 2023

Până în acest moment nu există niciun semn că ar urma să se organizeze în primăvara acestui an o sesiune de admitere, deoarece până acum ar fi trebui să se publice cel puțin numărul de locuri disponibile sau tematica pe website-urile instituțiilor.

Deci, cel mai probabil următoarea sesiune va fi în toamna anului 2023.

În orice caz, cel mai important lucru este să te pregătești din timp pe AdmiterePolitie.ro pentru a fi sigur că la următoarea sesiune pe listele finale va scrie în dreptul tău ADMIS!

CONCURSURILE DIN SURSĂ EXTERNĂ ÎN ANUL 2023

Având în vedere faptul că s-a solicitat de către Inspectoratele Generale ca structurile subordonate să trimită lista cu locurile eligibile pentru a fi scoase la concurs, ar trebui să ne așteptăm ca în următoarele 2-3 luni să fie publicate anunțurile de înscriere la concurs!

ADMITEREA LA ACADEMIA DE POLITIE ÎN ANUL 2023

Sesiunea de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” rămâne cea mai stabilă, organizându-se în fiecare an în lunile iulie-august-septembrie. Pe website-ul instituției a fost publicat Regulamentul de Admitere pentru sesiunea vară 2023 pe care orice candidat ar trebui să-l parcurgă.

Pe AdmiterePolitie.ro te poți pregăti pentru Limba Română, Limba Engleză, Limba Franceză, Istoria României, dar și la Raționamentul Logic, Legislația M.A.I. sau Educație civică și cetățenească.

NU UITAȚI! Cel mai important lucru este să te pregătești din timp pentru a nu regreta mai târziu!