O nedumerire totală a fost creată în ultimele 2 săptămâni în jurul admiterii la Școlile Postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne cauzată în mod special de scoaterea probei teoretice din cadrul concursului de admitere la Școlile de Subofițeri ale MAPN.

Multă lume a înțeles total greșit știrea și a dedus că același lucru se va aplica și la Școlile de Agenți de Poliție sau de Subofițeri Militari din cadrul M.A.I., însă răspunsul este unul clar: Admiterea la Școlile Postliceale ale M.A.I. se va face în continuare pe baza de examen scris la materiile: Limba Română, Limba Străină, Raționament Logic, Legislația M.A.I. și Educație Civică.

Pentru a vă pregăti pentru proba scrisă, noi vă recomandăm să vă creați un cont pe platforma AdmiterePolitie.ro, unde veți avea acces la mii de teste cu grile explicate din toate materiile! Cel mai ușor mod de a memora materia este de a o exersa!

Următoarea sesiune de admitere la Școlile Postliceale ale M.A.I. ar trebui să aibă loc în primăvara anului 2023, dat fiind faptul că deficitul de personal este unul imens, însă până în acest moment nu există niciun semn clar cu privire la organizarea acesteia.

Află care este proba sportivă pentru admiterea la poliție! CLICK AICI!

Informează-te doar din surse oficiale:

Website oficial Academia de Poliție
Website oficial Ministerul Afacerilor Interne