Surse din cadrul Ministerului au confirmat faptul ca Guvernul va modifica, în scurt timp, ,,HG nr. 632/2022 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat și pentru învățământul superior de stat în anul școlar/universitar 2022-2023”, astfel că, începând cu luna aprilie, va incepe o nouă sesiune de admitere în Scolile de Agenti de Politie si Subofiteri Militari!

Timpul va fi unul scurt, iar daca nu te-ai pregatit din timp singura ta solutie este sa te apuci intensiv de pregatire. Iti recomandam sa iti faci un cont pe AdmiterePolitie.ro si sa rezolvi teste cu grile explicate din: Limba Romana(DOOM-3), Limba Engleza, Limba Franceza, Educatie Civica, Rationament Logic si Legislatia MAI!

Vor fi scoase la concurs, în total, tot 2.880 de locuri, ca la ultima sesiune, dintre care: 1.640 la Poliţie; 240 la Poliţie de Frontieră; 700 la Jandarmi; 300 la Pompieri/Protecție civilă

Tematica şi bibliografia pentru proba de evaluare a cunoştinţelor se vor publica pe site-ul unității de învăţământ organizatoare.

Mult succes tuturor candidatilor!