La data de 19.10.2022, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne a apărut DISPOZIŢIA directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane nr. II/14318 din 19.10.2022 care anunță oficial începerea sesiunii de toamnă!

Cererea de înscriere se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (resurseumane@JUDEȚULTĂU.politiaromana.ro), până la data de 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Astfel, cel mai probabil de mâine vor începe să apară anunțuri pe website-urile unităților de recrutare!

REZOLVĂ GRILE DIN LEGISLAȚIA M.A.I. DE PE TELEFON! CLICK AICI!

După trimiterea cererii de înscriere, candidații au obligația să întocmească dosarul de recrutare până la data de 17 noiembrie 2022.

Candidații vor susține proba psihologică până la data de 11 noiembrie 2022.

Candidații care au fost declarați APȚI la proba psihologică vor susține proba sportivă în perioada 23 – 29 noiembrie 2022.
(!) Susținerea, în fiecare sală de sport, a traseului practic-aplicativ, se realizează în prezența a trei reprezentanți ai părinților, aleși prin tragere la sorți, din rândul celor care își exprimă acordul, zilnic, înainte de începerea probei, pentru fiecare serie în parte.
ATENȚIE! În dispoziția D.M.R.U. nu se menționează, sub nicio formă, dacă traseul aplicativ pe care candidații vor trebui să-l susțină este cel nou!

Imediat după Moș Nicolae, candidații vor susține proba scrisă, respectiv la data de 10 decembrie 2022, iar la ce concurență se anunță, ar trebui să te apuci de învățat! Intră acum și rezolvă grile și teste pentru Limba Română, Limba Engleză și Legislația M.A.I. pe platforma www.admiterepoliție.ro!

Locurile scoase la concurs pentru sesiunea octombrie-decembrie 2022!

Urmăriți-ne pe Instagram(@admiterepolitie) sau pe Telegram (https://t.me/admiterepolitie) pentru a fi la curent cu toate noutățile! REVENIM CU DETALII!

#admitere2023 #școaladepoliție #admiterepoliție #sesiuneadetoamnă #admiterejandarmerie #școalacâmpina #vasilelascar #admiterecâmpina #admiterepolitie2022 #polițiaromână #traseuaplicativ #probasprotivă #academiadepoliție #admiteremai #admiterepompieri